Membebel Time!
Alhamdulillah... :)
Saya ASya: Asya Back!

Sunday, 19 June 2016

Asya Back!

Assalamualaikum w.b.t


Hei! Rindu saya tak? Saya dah start menulis balik. Now, I'm back with a new name. Just call me 'asya'. Not asyallie that models. Just ordinary 'asya'. So, from now on, do call me asya okayy.. ^^
*patting heads and smile*

Mood untuk jari menari-nari di atas keyboard has been back. *hooray!!*
Tapi malangnya, mood ini datang time asya tengah in the middle of final exam. *hey! Do pray for me okay* Crazy? Yeah! that's it. Memang gila pun. Orang lain tengah sibuk nak 'on' kan mood belajar, asya pula tetiba nak 'on' kan mood menulis balik. It's funny, right?

Okay. Sebenarnya, tak tahu kenapa mood menulis ini datang. Mungkin sebab internet tengah laju kat bilik ini ataupun dan malas nak study*Eh!. okay..just kidding. Mood study still ada okay, cuma mungkin nak singgah sekejap lawat kawasan yang dah lama berlalang, berlumut, bersawang *okay.lebih sudah -.-"*

I'm still have three papers more to go which is english(tomorrow), statistics(Wed) and Calculus(Mon). Subject killer kot 2 papers last tu...HAHAHA. Yup, I'm take calculus and yet I will involve with many subject involving Mathematician since I'm taking course "Financial Mathematics"...hahaha*laugh for myself. Nak buat macam mana, itu je rezeki yang Allah nak beri untuk asya ataupun ayat yang lebih manis "Ini jalan yang Allah telah tetapkan untuk saya and I'm take it without any doubt because I know He knows what path is best for me" and exactly, saya serahkan perjalanan hidup saya bulat-bulat di atas tangan Allah which means I follow the flows and just take whatever opportunity that He gives to me. Kenapa saya cakap macam tu? because I don't have any plans for my future, yet. okayy..pekertaan 'yet' tu penting which means mungkin asya akan plan future asya nanti. Mungkin. In shaa Allah.

Sebenarnya tujuan tulis kat sini just nak cakap yang "ASYA WILL BE BACK IN THIS FIELDS"
*eh! dah macam kerja pula...hehehe*

okayy..okayy. In shaa Allah, tak janji pun. But I'm thought to writing more. Maybe not as a 'writers' or and 'author' that publish their books and sold it in markets. I'm just an online free writers that will spread my happiness and my knowledges to you. If you know me well, you will know how happiness and cheerful I am because everything that I writes is solely from my hearts or I can say from my souls. I'm a soft hearted girl and cheerful girls, so if you want to distressed yourself, and want an accompany to share your stories or opinions. Do share with me. *whispers "actually, I'm a good a listener".  Do pray for me because I'm still leaarning to be a good writer and bloggers like others. Thank you *with sweet and angelis voice.**puih...menyampahnya. sweet angelic voice konon -.-*

Okaylah. Sampai sini je dulu pengenalan kita selepas dah berapa bulan asya dah tak menulis ini. Btw, thank you for someone that waiting for me to write back *ada ke asya? hehehe*
Sebelum lupa, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan Ramadhan Al-kareem. Semoga Ramadhan tahun ini penuh dengan keberkatan dan ketenangan yang diperoleh dariNya. In shaa Allah .
Terawih jangan lupa yea...*smile*

Hey! Do take care of your health well and don't be too stress.  When you fell angry with someone or something or feel disappointed, just take a deep breath and smile. Remember, whatever you do, always start in the name of Allah. I love you *big heart for you*
Wasalam.



1 comment:

Anonymous said...

Hey sista, i adore you since 1st time we meet. Know me?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...