Membebel Time!
Alhamdulillah... :)
Saya ASya: TAHNIAH!

Tuesday, 13 March 2012

TAHNIAH!


 

Dear blog,
rasanya dh lma aku tak menulis,
maklumlah,
asyik nk cantikkan blog je,
sampai lupa nak post somehing
hehehe..
feeling gmbira dri hari sabtu itu hari samapai sekarang nie belum abis lagi,
sebabnya,
one of my lovely teacher dapat jodoh...
Alhamdulillah.
aku bersyukur sangat,akhirnya jumpa juga jodohnya walaupun dh lanjut umur,
(tapi umonya tak lah lanjut sangat,if dapat baby seorang pun boleh lagi rasanya.hehehe)
Happy nyer aku...
kawan2 aku yg len p0n happy jgak...
makbul juga impian kami nak tengok cg kesayangan kami nie nikah...
majlisnya sangat simple...
tema biru torqouise+krim...
seriusly,hari itu cg len giler,sangat cunlh pada aku...
cuba byangkn cg yg x pernah bermake up bla ngajar,
kau,bila hari nikah,cun abezzzzz
ape2 pon,tahniah cg..
moga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki n rumah tangga berkekalan hingga akhir hayat...
"SELAMAT PENGANTIN BARU"
Amin~~~
 
 
p/s:bru pasa ngok Vanilla Coklat,sangat best n romantik citernyer....saya 1000x suka
naseb bek smpat ngok walaupun ep akhir....
hehehe
 

2 comments:

tunz said...

tahniah jugak kpd cikgu kamu tu...

TRaZana said...

terima kasih mama tunz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...